Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To jsem rád, že to Velký Špatný vidíte. Je do toho nešlápněte! ;-D

0 1
možnosti

Moc se mi libi, ka se zde hodnostari pro normalniho obcana nevolitelnejch stranicek snazi zviditelnit ve snaze co kdyby, mohli bychom stat pumpnout o nejakou tu korunu.:-P

2 6
možnosti

P53a49v28e65l 60V19é89b69r

10. 9. 2021 13:32

Já z ́tedy nevím, ale mně se mnohá z těch malých straniček zdá docela volitelná a jejich volební program takový, že jej ty velké, neschopné a odcházející strany v zoufalství nazývají populistickým, když žádné relevantní argumenty ani nemají...

8 1
možnosti
Foto

Což to trošku zkrátit? Pod hlavičkou ekologie toliko další nenápadně direktivně vytvářené další segmenty ,,na trhu". Totéž, jako obchodovatelné emisní povolenky, jen dále ,,poněkud" rozvité. Ovšem ,,kudy tudy", aby se systém nezhroutil;-)

0 0
možnosti
Foto

"Kudy tudy" je používat normální rozum a volit strany, které ho nabízejí. Tím, že nějaký segment trhu vznikne neznamená, že je nutný. Třeba současný miliardový byznys s respirátory, testováním, vakcínami. Bojím se, že se už nikdo z těch, kdo na tom vydělávají, nevzdá bez boje svého koryta. A ty emisní povolenky jsou to samé.

1 0
možnosti

Autor má pravda, což se místním bruselistům líbit nebude. R^

5 1
možnosti

Presne tak, co nas zajima jak budou zit nasi vnuci a pravnuci . To bude jejich problem. EU

5 0
možnosti

Trikolóra se nedostane do parlamentu, takže tak zlý to zas nebude.

2 7
možnosti
Foto

To je více než nepodstatné. Atˇ se tam dostane kdokoli, stejně tak jako kdokoli ustaví a následně i ustojí ,,svou" vládu, stále budou muset ,,táhnout" tu samou káru. S oním obligátním, že za to nemohou ,,oni", ale tamti;-)

7 0
možnosti
  • Počet článků 70
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2164x
Zajímám se o politiku, auta, jezdec na off road akcích, milovník žen a dobrého vína. Bývalý místopředseda Svobodných a bývalý člen zastupitelstva MČ Praha 6. 

Seznam rubrik