Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

Jak jsem už psal jinde. Rusko rozhodně není náš kamarád, ale úplní troubové to nejsou. Kdyby jejich tajná služba chtěla, tak ti tři kašpárci už leží na pitevně a nikdo nebude mít žádný důkaz proč a jak se to stalo. A určitě by na to nešli tak amatérsky a hloupě. Tohle je jen divadélko pro obecný dav, které má sloužit ke zviditelnění oněch pánů. Oni totiž po celou dobu epidemie celkem nic nedělali. Tedy až na to, že Kolář nechal odvézt sochu, Hřib se asi tak pětkrát mihnul v televizi aby si postěžoval, že mu vláda nedodala roušky a Novotného jsem nezaregistroval vůbec.

26 2
možnosti
Foto

Problémem je, že by se tak jednalo pod diplomatickým krytím. A asi tak nějak namátkově prohlížíme diplomatická zavadla. A to je průšvih.

2 0
možnosti
LT

...a na flašce s Ricinemco v zavazadle našli bylo napsáno: "Hřib, Kolář, Novotný" :-)

13 2
možnosti
OU
Foto

Najděte si k tématu články od exšéfa vojenské rozvědky A. Šándora či od vojenského analytika Jaroslava Štefce. Říkají to samé co já, ale na rozdíl ode mne jsou v oboru autoritami. Pochybuji, že by tito pánové něco plácali bez rozvahy. ;-)

10 0
možnosti
  • Počet článků 70
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2164x
Zajímám se o politiku, auta, jezdec na off road akcích, milovník žen a dobrého vína. Bývalý místopředseda Svobodných a bývalý člen zastupitelstva MČ Praha 6. 

Seznam rubrik