Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Rv

Nechci žít v Orwellovském světě...

Tak proč o to tolik ve svém článku, autore, usilujete. Nic z toho, co popisujete já nepotkávám! Já stále říkám každému, co si myslím. Snad jen na komunisty jsem opatrný.Ti nějak drží víc při sobě, předávají si informace i o zbytečnostech, ale ti mne zatím neohrožují!

Nemám potřebu hledat jinotaje ani v tisku, ani v televizi, čtu Respekt, kde se píše bez jinotajů, sleduji veřejnoprávní média, kde zachovávají dekórum, aby zbytečně neuráželi, když to není nutné, ale kde žádné jinotaje nepotřebují.

Pravda, jsou televize, které lžou (Barandov), které mají svoje "pravdy", jsou tiskoviny, které lžou, ale tak nejsem tak hloupý, abych takovou televizi sledoval nebo takové tiskoviny četl!

A kdo viděl na ČT v Otázkách Václava Moravce Věru Jourovou, tak také ví, že ani poslanci ani úředníci Evropské unie nemají potřebu nám cokoliv zatajovat nebo sdělovat mezi řádky!

Ale jedno nebezpečí naše společnost má: Nežijeme reálný život, ale tvoříme si kolem sebe virtuální společnost! A to je skutečně rizikové! Vytváříme si virtuální zdravotní péči! Vytváříme si virtuální vztahy! A to vše je riziko! To vše vytváří pocit, že žijeme v Orwellovské společnosti, i když to není pravda! Co s tím? To zatím nevím!

:-)

5 3
možnosti
Foto

Sebevědomý národ?To myslíte,ten národ kde se vyhrávají volby strašením uprchlíky a Sorosem?Já si sebevědomí představuji poněkud jinak....;-)Jinak je fajn,že jste otevřel diskuzi.Většina zdejších "bojovníku za svobodu slova" ji má statečně zavřenou a dělají přesně to,proti čemu "bojují"....

5 5
možnosti
TB

Jasně, v západní Evropě "uprchlíci" vraždí občany téměř denně a Bárta má zatím od sebe z kanape sebevědomí a nebojí se strašení.

4 0
možnosti
GH

Souhlasim s Vami, sleduji co se v Cesku deje i kdyz ziji od 1968 v Kanade.

Ted neco na okraj: dnes vecer na CBC National byl zajimavy item o AI:

https://www.cbc.ca/news/technology/national-yuval-noah-harari-21-lessons-for-the-21st-century-artificial-intelligence-1.4820834

4 1
možnosti
SN

:-).....Dobře napsáno! Už jsem měl půlroční dištanc na Idnesu, 24n hod. na FB. A to se považuji za velmi slušného člověka, který nepíše vulgarity. Dospíval jsem v době, kdy jsme si s holkami z gymplu,(chodil jsem na jinou střední školu) ještě vykali, než jsme se blíže poznali. A v tanečních, ....slečno, smím prosit? R^R^R^

6 2
možnosti

Nesouhlasím s autorem ani s Vámi. Já nemám důvod se přetvařovat, já stále nepotřebuji jinotaje, já nepotřebuji lhát! Jinotaje bych asi měl více používat, pokud chci někoho přivést k pravdě tak, aby na ni sám přišel. Ale jinak nemám důvod cokoliv před kýmkoliv tajit! Mluvím otevřeně i ve společnosti, samozřejmě bez urážek a vulgarit, což dnes není až tak samozřejmé, že? :-)

4 1
možnosti
Foto

Není to tak dávno, co zde byl rozhovor s nějakým kandidátem za SPD a dokonce zazněla otázka: Spousta lidí vnímá SPD jako extremistickou stranu. Nebojíte se, že vám to uškodí ve studiu nebo při hledání práce?

Zdroj:https://zpravy.idnes.cz/rozhovor-jakub-zieba-hnuti-spd-tomio-okamura-volby-2018-pfj-/domaci.aspx?c=A180917_171116_domaci_nub

člověk by nečekal, že se toto vrátí.

13 1
možnosti
Foto

A uškodila kandidatura za Pitomia už někomu,nebo to jsou jen prázdné žvásty....?

2 4
možnosti
Foto

A už vás za tenhle blog vyslýchala policie? Ne? Tak to asi nebude tak strašné. Nebo se mýlím?

7 6
možnosti
MB

I ta policie, která nás kvůli podobným článkům bude vyslýchat časem přijde na řadu. Již jsme k takové úrovni nesvobody blíže než k úrovni svobody v letech 1990 - 1995.

11 2
možnosti
IJ

Svobodu projevu ještě máme, ale horší je to se svobodou po projevu.

12 1
možnosti

Pokud mluvím pravdu a nikoho neurážím, tak se nemusím ničeho bát! Kalhoty nesvlékám! Brod nevidím! :-)

1 4
možnosti
  • Počet článků 70
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2164x
Zajímám se o politiku, auta, jezdec na off road akcích, milovník žen a dobrého vína. Bývalý místopředseda Svobodných a bývalý člen zastupitelstva MČ Praha 6. 

Seznam rubrik