Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zdá se, že nacionalismus, ochrana národních zájmů či vlastenectví stran, které brojí proti EU (SPD,Trikolóra, Svobodní...) končí tam, kde začínají zájmy Ruska. To jen dokazuje, že hrají pouze ruskou kartu a jejich jediným cílem (úkolem...) je oslabit či rozbít EU a naše vazby na Západ.

1 1
možnosti
Foto

Tipuji, že stejně by jste kdysi dávno osočoval všechny lidi s kritickým myšlením, že rozbíjejí tábor socialismu a hrají do karet ošklivým imperialistům. Ale jo - máte pravdu. Už před rokem 89 jsem neměl správný názor na tehdy správný svět a odmítal uznat, že "Se Sovětským Svazem na věčné časy a nikdy jinak". .... Můžete mi prosím teda vysvětlit, kde v mém článku vidíte něco, kde hraji "ruskou kartu"? Děkuji.

1 0
možnosti

Teroristické útoky se dějí dnes a denně. Budete vinit francouzské, německé, britské tajné služby, že nedokázaly zabránit teroristickým útokům na živé cíle v Evropě? Chybou možná bylo, že areál ve Vrběticích byl předán soukromým osobám, ale když už k tomu došlo, měly se o jeho ostrahu postarat především ony. Proč by měl stát hlídat "zboží" bulharského obchodníka?

0 0
možnosti
Foto

Budete se možná divit, ale Vámi citované francouzské, britské atd. služby dokázaly zabránit mnoha útokům na živé cíle. A to zboží zaprvé nebylo ještě (pokud vím) v majetku nějakého bulhara a za druhé píšu, že to je kritická komodita, kde by buď stát měl nastavit přísná pravidla a kontrolovat jejich dodržování, nebo to chránit sám. Ani jedno se evidentně nestalo.

0 0
možnosti
Foto

Chyba je evidentně v panu autorovi. On se na hlídání skladu vykašlal, i když to jako zodpovědný člen společnosti mohl a MĚL udělat. A teď to hází na ostatní.

Jak to, že jste tenkrát aspoň neupozornil policii, že tam hrozí potenciální nebezpečí? Rv

2 2
možnosti
Foto

No tak na Vás asi poslední reakce - trollly nekrmím.

0 0
možnosti
Foto

Krádež zůstane krádeží i když ta peněženka byla položená na otevřeném okně v přízemí. A žádná snaha o omluvu terorismu Rusů u nás to nepopře.

3 1
možnosti
Foto

Zaprvé nic neomlouvám a zadruhé se zeptám - Vy necháváte položenou peněženku na otevřeném okně v přízemí? Já ne.

0 0
možnosti
Foto

Souhlasím a dal jsem karmu. Bylo od nás dosti lehkomyslné, když jsme si nepohlídali, jak u nás soukromé firmy skladují a obchodují s vojenskou municí a neuvědomili jsme si, že tyto aktivity představují mnohá nebezpečí.

Mám jen připomínku k tvrzení "jak je možné, že až po 7 letech si "někdo všimnul" podoby útočníků na videozáznamech?" K útoku v Salisbury došlo v roce 2018, k takže k té podobě útočníků se dalo povšimnout až po roce 2018.

Tímto ovšem nechci omlouvat státní terorismus Ruské federace ve Vrběticích.

3 0
možnosti
Foto

Těch otázek a otazníků se nabízí hodně.

0 0
možnosti
Foto

Nabízejte a ptejte se. Jen aby to nebyly špatně položené otázky. ;-D

0 0
možnosti

J35i54r33i 36B19o71r

25. 4. 2021 9:51

Použil bych citát "co to tady melete člověče ".

1 0
možnosti
Foto

Mele Svobodná slova. ;-D

0 0
možnosti

nic neni cernobile, jak pisete /stejne jako ti, co se chteji z odpovednosti RF za explozemi ve Vrbeticich vyvleci a mazou lidem kolem hust zase nejakej divnej med.

ale neco z toho cernobileho prece jen hnusne vycuhuje

1 0
možnosti

P92a67v42e22l 36V34é65b88r

25. 4. 2021 9:40

O (ne)ochraně Vrbětic nevím nic. Nicméně, např. znásilnění zůstane znásilněním, i když se odehraje ve dvě hodiny ráno v temné části parku a znásilněná měla kratičké sukně a těsné tričko. Sice byla blbá, že tam lezla, ale to nedává nikomu právo na tento čin. A zrovna tak ani málo hlídané skladiště munice nikomu, a Rusům obzvlášť, nedává právo tam strkat něco, co má vybuchnout.

Takže řeči o nějakém hlídání, nebo nehlídání jsou jalové řeči a akt CCCP ... ej, čo to píšem, RF zůstává terorismem. Navíc tak blbým, že jsem tomu nechtěl zpočátku ani věřit a považoval to za provokaci.

7 1
možnosti
Foto

Pokud hlava státu uráží BIS a nazývá ji čučkaři, je to podobné, jako kdybych měl někomu s dobře vycvičeným psem střežit objekt zásadního významu, díval bych se vždy někam stranou a štěkání psa bych vždy vysvětlil tím, že můj pes je blb. Není výmluvnější pozvánky do objektu, do ČR. A není výmluvnějšího důvodu k otázce, čí president je tedy pan Zeman?

5 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS