Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RB

Co to je za nesmysl? 8-o

0 0
možnosti
Foto

Každý cítí, že ze strany autora jde o přihřívání politické polívečky. Pokud ale by měl koronavirus přinést likvidaci neziskovek, které de facto podkopávají stát (zde nemám na mysli sport, kuturu, atd.), dotlačit vládu k řešení všemožné podpory těm, kteří by pracovat mohli ale nepracují a dát lidem odvahu, aby to vše po vládě vyžadovali, pak by to nakonec bylo pozitivní.

2 0
možnosti
VF

Základním principem existence celosvětové populace lidské smečky na planetě jsou trvalé souboje zájmových klanů (skupin, vrstev, tříd) k účelům individualizace zisků a socializace ztrát. V kterémkoliv režimu v jakékoliv historické době až do současnosti trvale vítězí atavizmy chamtivosti přechytřelých opic uchvátit a vyrabovat a vyžrat veškeré myslitelné zdroje. Každou, jakoukoliv krizi dokážou určité klany využít k přerozdělování moci, majetků a získávání všech myslitelných výhod, výsad a prebend. Žádné neziskové organizace neexistují, všechny jsou lukrativně ziskové, ze všeho nejvíc pro své provozovatele. Obrovská nadprodukce a nárůst produktivity práce v euroatlantické zóně přispěla k vytváření přežrané, konzumem zblblé společnosti ukájející se v adrenalinových excesech a požitkářských atrakcích. Následkem toho je absolutní devastace všech aspektů vnímání lidské existence a jejich nahrazení pokryteckým žvástáním o korektnosti, lidských právech a multikulturalismu.

0 0
možnosti
Foto

A nejsou s těmi neziskovkami pro letošek už uzavřené smlouvy?

0 0
možnosti
JF

J30i51ř80í 92F11o30g11e86l

21. 3. 2020 8:37

Klasická demagogie politika neúspěšných stran.

3 2
možnosti
ZJ

.... co je na tom demagogického ?? To, že Nebureš chystá zatnout tu seksru HODNĚ vysoko bylo jasné už v únoru - vy ,,politiku" :-P!

0 0
možnosti
AM

R^. Nemám takový přehled ale věřím, že mezi těmi neziskovkami a ve státním aparátu je mnoho "vysavačů".

0 0
možnosti
  • Počet článků 70
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2164x
Zajímám se o politiku, auta, jezdec na off road akcích, milovník žen a dobrého vína. Bývalý místopředseda Svobodných a bývalý člen zastupitelstva MČ Praha 6. 

Seznam rubrik