Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

;-€Správná výzva. Ať Koněvovku přejmenují. Ten kapitál, co tam má sídlo, a málo ho není, a místní obyvatelé, ti dají ve spojení takovou sílu, že se radnice jistojistě otřese. A bude mazec. Připojuji se. Buďte důslední, politici, a přejmenujte Koněvovu třídu! Rovnou aktivně předkládám i návrh. Třída Hitlerova. Světový ohlas bude zaručen.;-€

0 0
možnosti
JZ

Mimořádně úspěšná petice. Zatím celých 9 podpisů. ;-D;-D;-D

2 0
možnosti
Foto

Tu jsem nedělal já .... ale zase: každej začátek je těžkej, ne? :-)

0 0
možnosti
Foto

Záhadou zústává, proč malý hříbeček miluje právě ty osobnosti, kteří kritizují Velkého Putina. Jediným vysvětlením je, že jako Pirát touží, aby to u nás vypadalo jako někde u břehů Somálska.

2 2
možnosti
SN

:-)........Moc pěkně napsáno ! Těch hrdinů, hlavně těch co by dnes vyhráli druhou světovou bez obětí je na blozích mnoho! Já bych ty chytráky ctlěl vidět s puškou na rameni v zákopcech!' Ale.....po bitvě každý generálem a u kompu také!R^R^R^!!

5 4
možnosti
MB

Samotnou sochu Koněva vnímám, jako Pomník normalizace. Socha sama je kontraverzní, jako celý odkaz Rudých bratří. problém ovšem vnímám komplexněji. Z různých důvodů v ČR není zájem o Denacifikaci a Debolševizaci. K čemu je dobré odstranit směšnou sochu, když v čele Vlády stojí stále platný - agent STB ? Jak je možné, že samotný Prezident ČR porušil Lustrační zákon a jmenoval jej ministrem? Co je to za komedii, kdy na členy vlády zákon neplatí a o úředníkovi je vyžadován ? Nejsme vyrovnáni s minulostí a nápady Lustrační zákon zrušit sílí ! Jak se může vůbec Ur-Válková objevovat na veřejnosti, nehledě na její věk ? Ten Koněv na to vlastně moudře dohlíží ! Pořád někomu nedochází, že mezi námi stále žijí lidé režimem poškození a oni jenom nevěřícně čumí nad vývojem po 30 letech ! ... :-)

10 2
možnosti
Foto

Co máte proti Koněvovi? Jeho úloha při osvobozování východní Evropy a při dobývání Berlína je nezpochybnitelná, což právě bylo zneužito našimi normalizátory ve prospěch hesla. Ve dne v noci s SSSR i na WC. Moje převyprávění hesla Se Sovětským svazem na věčné časy a nikdy jinak. Je to totéž, jako by jste bořit sochu Mistra Jana Husa jenom proto, že komunisté z něj udělali hrdinu třídního boje.

2 3
možnosti
AN

A42l11e41š 18N33o18v60á70k

12. 2. 2020 6:58

jenže ono je to podobné i s "náměstím" Václava Havla...významný český politik dostal jmenovku na bezvýznamném plácku u Národního divadla...

1 0
možnosti
LH

A nejaky to Letiště ;-D

3 0
možnosti
  • Počet článků 70
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2164x
Zajímám se o politiku, auta, jezdec na off road akcích, milovník žen a dobrého vína. Bývalý místopředseda Svobodných a bývalý člen zastupitelstva MČ Praha 6. 

Seznam rubrik