Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RP

Kdyby jste viděl těch moderních nových budov ve kterých sídlí Evropska unie tak by jste se nedivil. Malé moderní město. Tak se musí ti uředníci nějak zaměstnat a vykázat činnost. Někdy se to povede někdy ne. :-) Doporučovala bych si přečíst několik knižek od anglického reportéra S. Clarka který žije v Paříži a s humorem v nich popisuje činnost uředníků eu. Nejen že se zasmějete, ale zjistíte že přidělováni dotací je ve všech státech podobné jako u nás... Nesmyslná nařízení při jejich splnění, obcházení, známosti..

5 0
možnosti
Foto

Na druhé straně kdyby nebyl tlak EU, tak by naše životní prostředí vypadalo ještě dnes jak za socíku, nikdy bych nepoznal, co to znamená slovo RUM (nikoliv břečka tuzemák), při dovolené v zahraničí bych se nedoplatil za mobilní telefon..... .

Blbostem se je nutno zasmát. Výhody několikanásobně převažují.

5 8
možnosti
Foto

Většina lidí není tak náročná, aby musela celý život slopat rum ze třtinového cukru a bohatě jim stačí ten z bramborového lihu. A co se týče toho roamingu, ono stačilo chvíli z těch zahraničních dovolených nevolat, nebo volat jen, když to bylo nezbytné, operátor by na to, že přepálil cenu, přišel velice rychle sám.

Opravdu jsme do EU nelezli proto, aby nám určovala názvy spotřebního zboží a bděla nad spotřebitelskými cenami, na takové blbiny je to moc drahá instituce, která stejně nemá moudra na rozdávání.

12 1
možnosti
IB

I35v86o 82B52o55u51š42e

14. 3. 2019 1:02

Vy fakt někde sháníte staré žárovky?

0 0
možnosti
Foto

Mám starou Aladinovu lampu (také se ji říká Lávová lampa) a ta funguje jen s klasickou žárovkou. Už pár let jsem tu správnou nesehnal.

0 0
možnosti
  • Počet článků 70
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2164x
Zajímám se o politiku, auta, jezdec na off road akcích, milovník žen a dobrého vína. Bývalý místopředseda Svobodných a bývalý člen zastupitelstva MČ Praha 6. 

Seznam rubrik