Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

někdy se peníze vyhazují zbytečně a kde by byly třeba, tam se setří:-/

1 0
možnosti

Vypadá to, že soudruzi a soudružky (SOS) ze Sdružení občanů Suchdola serou penízky do svých přátel. To selský rozum nebere. Kavárenští intelektuálové jsou v multikulturním opojení.

0 0
možnosti

Vezměte si vidle, cep a selský rozum a běžte to dát do pořádku.

0 1
možnosti

Víte, někdo se snaží vytvářet příležitosti k tomu, aby se lidé družili, setkávali, povídali si, poznávali se. A na to si občas vymodlí nějakou dotaci. Ona to není zas taková sranda, nějakou kačku z úřadu vymámit.

No a pak jsou morousové zalezlí doma u internetu, kteří místo toho, aby se šli taky někam kouknout,když už na to dal úřad peníze, radši budou doma kysnout, bublat a plivat síru na všechny, kteří se o něco snaží.

Můžete si vybrat, ke kterým chcete patřit.

0 3
možnosti
Foto

No popravdě radši budu plivat síru na úřad, než bych si šel sednout na uměleckou lavičku za 850 tis. :-) A fakt mě nedonutí se na něco jít podívat jen kvůli tomu, že "už na to dal úřad peníze" :-P Sice neušetřím, ale raději jdu tam, kam chci já a klidně si to zaplatím.

1 0
možnosti
Foto

Diskutuji pouze k titulku. Tímto sloganem "Brambor k bramboře - UNO na dvoře" (nemá být náhodou ta brambora?) házel okolo sebe jeden náš kamarád, když charakterizoval pilné sousedy.

Pravda, za té "normalizace" byl pro nás každý dovozový automobil "epesní". Dnes bych si o takové "Fiat UNO" nové generace ani koště neopřel.

0 0
možnosti
Foto

Tak ten slogan je starej. Přišlo mi to vhodný ve smyslu toho šetření. Než vyhazovat za blbosti, tak bych raději viděl opravené mosty.

0 0
možnosti
  • Počet článků 70
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2164x
Zajímám se o politiku, auta, jezdec na off road akcích, milovník žen a dobrého vína. Bývalý místopředseda Svobodných a bývalý člen zastupitelstva MČ Praha 6. 

Seznam rubrik